Phi Phi HURRA

Jag tvingas nu, smatt motvilligt men odmjukt, att salla mig till den alltfor stora skara manniskor som fallit for Ko Phi Phi. Jag var valdigt skeptisk till denna o av nagon dum anledning. Vantade mig hjorder av turister, hutlosa priser och ofantliga mangder buckets. Jag kan inte sticka under stol med att alla dessa farhagor ar uppfyllda. MEN. Det ar sa fint. Verkligen. Sa jag forlater. Annu battre - jag accepterar.
Vi spenderade de forsta tva natterna i ett rum som luktade kiss och var skabb i storsta allmanhet. Nu har vi hittat ett litet men mysigt rum (framfor allt billigt) som inte alls luktar kiss och har balkong. Vad kan man mer begara?

Jag och Lin har faktiskt borjat beacha. Det ni, mina damer och herrar! Jag brukar vanligtvis drabbas av brutal uttrakighet efter 10 minuter pa stranden men nu kan vi ligga i upp emot en timme. Nastan. Annars sitter vi mest i vattnet. Det ar vad vi pysslar med har. Sitter i vattnet.
Hyrde havskajak igar. Paddlade i motvind men lyckades trots mina klena armar ta oss till Monkey Beach. Ar valdigt stolt over denna prestation! Om ni undrar ar detta en fin strand pa on dar aporna haller till.

Vi narvarade vid Full Moon-partyt pa Koh Phangan innan vi lamnde on. Det var en upplevelse utover det vanliga. Kvallen borjade med att jag stotte pa Anya och Drew - paret jag och Ylva umgicks med i Filippinerna. Valdigt ovantat och himla kul. 

Vi motte upp med Ganget pa Koh Phangan ocksa. Denna aterforening var angenam men inte sarskilt langvarig da jag och Lin drog till Burma direkt efter Full Moon pa uppdrag visa run. Vistelsen dar var kort och hyfsat odramatisk. Naturen var nice men staden Kawthaung var fruktansvard. Det vi sag. Var bara dar och stamplade passet och kopte tva flaskor billig rom som bada lyckades ga sonder i min vaska. Alla mina agodelar luktar nu gammal piratalkis. Inte kul. 

Det regnar har. Men jag overlever.
 

Kommentarer
Postat av: Fia

Ännu en gång härligt att höra hur bra du har det:) Platser är ju inte omtalade för intet och ibland stämmer ju goda rykten minsann men det vet man ju som sagt inte förrän man sett det med egna ögon! Som du anande när jag nämnde picknick i gröngräset så har Sveriges sommar nu fått ett helt underbart startskott med en vecka av oavbrutet sooolskeeen! Åh jag längtar till du också är här. X X X

2010-06-05 @ 10:11:46
URL: http://fiaelisa.blogg.se/
Postat av: Lindaa

Alltid bäst att kolla läget själv! Om man inte råkar ha turen att känna en flink flicka som heter Hanna, vars bedömningsförmåga går att lita skarpt på. Skönt att höra att du överlevde full moon :D Puss på (bruna?) magen!

2010-06-06 @ 19:23:34
Postat av: Ylva

Det går ingen nöd på dig ser jag=). Så otroligt kul att ni träffade Drew och Anya! Måste ändå säga såhär på nationaldagena att Sverige är underbart nu!! Sol, syrener och hemkomna studenter från diverse studieorter. Ska bli kul att ses snart om inte islänningarna drar igång nästa vulkan.

2010-06-06 @ 22:20:10
Postat av: robust kanin i ett smallande kukland

Jag vill kanna din kropp emot min! (helst i vatten, mot min rygg)



Jag kan inte sluta tanka pa Jan johansen, eller snarare nar du sjunger den. Ta hand om dej alskade lilla skit! <3



Ps. visst ar det kul att saga smallkuk? Kan ej sluta!



2010-06-07 @ 13:31:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0